fbpx

Блог

ВИРТУАЛЕН ФЕВРУАРИ С ПАНЕЛИНИКА

Панелиника Ви кани на интригуващо онлайн приключение. Включете се в нашия Виртуален Февруари – месец на безплатните онлайн мини-уроци. Представяме Ви една кампания, създадена с любов към гръцкия и технологиите.

Какво представлява?
Нашият екип е вече безвъзвратно влюбен в онлайн обучението и в любовния февруари искаме да споделим новата си страст с всички Вас. Немалко наши ученици вече се убедиха, че изучаването на гръцки чрез платформата Ведамо е забавно, лесно, достъпно и спестява време и средства.

Виртуалният Февруари Ви предоставя възможност да се уверите във всичко това.

Ще Ви помогнем сами да прецените дали онлайн обучението ви допада, а едновременно с това дали гръцкият е Вашият език. В периода 8 февруари – 28 февруари можете да се запишете за безплатен мини-онлайн урок по гръцки за ниво А1, А2 или В1 в удобен за Вас ден и час. Уроците ще се провеждат в реално време, с продължителност 30 минути, с преподавателите от екипа на Панелиника.

Как да се включите?
Всичко, което трябва да направите, е:
• да си отделите около 30 минути в периода 8 февруари – 28 февруари
• да изберете удобен за Вас ден и час – в работни дни 09.00-20.00 или през уикенда 09.00-18.00
• да ни изпратите имейл на office@panellinika.bg със заявка за деня и часа, както и с нивото Ви на владеене на гръцки език, дори да сте абсолютно начинаещи
• да разполагате с компютър/лаптоп, микрофон, камера (по желание) и добра интернет връзка
• да сте готови да научите нещо ново

Всичко друго оставете на нас. Ние ще се свържем с Вас, за да Ви инструктираме допълнително и за да Ви потвърдим провеждането на урока. Уроците ще се случват в срок от няколко дни, но все пак Ви молим за разбиране, ако се наложи да изчакате малко повече, при по-голям брой желаещи.

Какви са предимствата?
• Урокът протича в реално време, с реален преподавател.
• Запознавате се отблизо с платформата Ведамо и начина на протичане на онлайн обучението при нас.
• Докосвате се за първи или пореден път до очарованието на гръцкия език.
• За по-напредналите – получавате обратна връзка за нивото си на владеене на езика.
• Придобивате представа за екипа на Панелиника и за това как прилагаме комуникативната методика.
• Научавате не само защо сме влюбени в гръцкия, но и защо вярваме, че технологията и изучаването на езици могат да се допълват взаимно.

Ще се видим… онлайн!

Дигитално гръцко лято с Панелиника

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.

Летни мини-курсове по гръцки език: МиниПанелиника

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК: МиниПАНЕЛИНИКА В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Учим вкъщи: Безплатни онлайн уроци по гръцки език

УЧИМ ВКЪЩИ: БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК #УчимВкъщи е кампания на Панелиника, в рамките на която всеки петък и до края на извънредните мерки провеждаме по един безплатен онлайн урок, свързан с гръцкия език и култура.