fbpx

Блог

ВИРТУАЛЕН ФЕВРУАРИ С ПАНЕЛИНИКА

Панелиника Ви кани на интригуващо онлайн приключение. Включете се в нашия Виртуален Февруари – месец на безплатните онлайн мини-уроци. Представяме Ви една кампания, създадена с любов към гръцкия и технологиите.

Какво представлява?
Нашият екип е вече безвъзвратно влюбен в онлайн обучението и в любовния февруари искаме да споделим новата си страст с всички Вас. Немалко наши ученици вече се убедиха, че изучаването на гръцки чрез платформата Ведамо е забавно, лесно, достъпно и спестява време и средства.

Виртуалният Февруари Ви предоставя възможност да се уверите във всичко това.

Ще Ви помогнем сами да прецените дали онлайн обучението ви допада, а едновременно с това дали гръцкият е Вашият език. В периода 8 февруари – 28 февруари можете да се запишете за безплатен мини-онлайн урок по гръцки за ниво А1, А2 или В1 в удобен за Вас ден и час. Уроците ще се провеждат в реално време, с продължителност 30 минути, с преподавателите от екипа на Панелиника.

Как да се включите?
Всичко, което трябва да направите, е:
• да си отделите около 30 минути в периода 8 февруари – 28 февруари
• да изберете удобен за Вас ден и час – в работни дни 09.00-20.00 или през уикенда 09.00-18.00
• да ни изпратите имейл на office@panellinika.bg със заявка за деня и часа, както и с нивото Ви на владеене на гръцки език, дори да сте абсолютно начинаещи
• да разполагате с компютър/лаптоп, микрофон, камера (по желание) и добра интернет връзка
• да сте готови да научите нещо ново

Всичко друго оставете на нас. Ние ще се свържем с Вас, за да Ви инструктираме допълнително и за да Ви потвърдим провеждането на урока. Уроците ще се случват в срок от няколко дни, но все пак Ви молим за разбиране, ако се наложи да изчакате малко повече, при по-голям брой желаещи.

Какви са предимствата?
• Урокът протича в реално време, с реален преподавател.
• Запознавате се отблизо с платформата Ведамо и начина на протичане на онлайн обучението при нас.
• Докосвате се за първи или пореден път до очарованието на гръцкия език.
• За по-напредналите – получавате обратна връзка за нивото си на владеене на езика.
• Придобивате представа за екипа на Панелиника и за това как прилагаме комуникативната методика.
• Научавате не само защо сме влюбени в гръцкия, но и защо вярваме, че технологията и изучаването на езици могат да се допълват взаимно.

Ще се видим… онлайн!

Онлайн старт на всички курсове през април 2020

ОНЛАЙН СТАРТ НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2020 Тази година екипът на Панелиника приема предизвикателствата, пред които ни постави обхваналата целия свят здравна криза и продължаваме да учим гръцки заедно – онлайн.

На… т(р)и с гръцкия – и през август!

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ – И ПРЕЗ АВГУСТ! И през Август в Панелиника ще подобряваме гръцкия Ви чрез индивидуални уроци по гръцки на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Туристически гръцки, Произношение, Правопис.

На… т(р)и с гръцкия

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ! Юли ще е горещ и вълнуващ месец! Този път в Панелиника ще обърнем специално внимание на подобряването на гръцкия Ви чрез индивидуални уроци на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Правопис, Туристически гръцки, Бизнес комуникация.

Сподели с приятели :