fbpx

Блог

Курсове по гръцки език

В нашия най-празничен септември, когато навършваме цели 5 години дейност, завършихме успешно редизайна на фирмения ни сайт. Освен новия облик, включихме пълна информация за всички продукти и услуги на Панелиника, които с годините станаха доста и изискваха подробно представяне – например подготовка за сертификат, онлайн обучение по гръцки, бизнес гръцки, гръцки за деца, старогръцки, преводни услуги, определяне на ниво и издаване на сертификат. В галерията предстои да включим снимки от много наши весели моменти, от работната ни атмосфера, както и от провежданите досега културни мероприятия – за които вече също можете да се информирате. Поместихме мнения на наши курсисти, защото само вие можете да прецените обективно работата ни.

Най-полезни за вас се надяваме да бъдат: електронния формуляр за записване, страницата с предстоящи събития, която ще ви дава възможност да заявявате участие, блога, в който предстои да публикуваме новини за Панелиника и интересни статии с културна насоченост. Вече ще можете да се абонирате и за месечния бюлетин на Панелиника, така че да не пропускате предстоящи курсове и събития. От бутоните към социалните медии, които ще откриете и в горната, и в долната част на всяка страница, можете да ни откриете във фейсбук, youtube, google+, pinterest.

Специално внимание молим да обърнете и на Условията за записване, които въвеждаме от 01.09.2015 и за които следва да се информирате, преди да стартирате обучението си при нас.

Дизайнът на сайта е оптимизиран за мобилни телефони и таблети, така че да можете без проблем да го използвате, където и да се намирате. Надяваме се и вие да го харесате, колкото и ние, и да го използвате с удоволствие!