fbpx

Блог

Гръцки за деца

ГРЪЦКИ ЗА ТИЙНОВЕ И ДЕЦА – ОТ ОКТОМВРИ

От 21.10.2016 стартира група за деца от 5-8 г. всеки петък следобяд, а от 22.10.2016 – група за тийнове на възраст 14-15 г. всяка събота сутрин.

Време е да направим учебната година на мъници и тийнове още по-цветна и много по-морска!

За малките от 5 до 8 г. възраст на 21.10.2016 стартира курс Панелиника ДЖУНИЪР – със занятия всеки петък 16.30-18.00, в Централния офис на Панелиника.panellinika_junior

Целта на курса е децата да навлязат плавно в гръцкия език, със следната забавна програма:

Първа част: Весел урок по гръцки – раздвижено и съобразено с възрастта занятие на определена тема, напр. Цветове, Плодове, Сезони и др.
Втора част: Творим на гръцки – креативна работилничка на същата тема, за да затвърдим новите думички.
Трета част: Филмчета и песнички на гръцки – гледане на учебно филмче със забавни задачи и/или заучаване на гръцки песнички.

Брой деца: от 3 до 10
Цена:
125 лв. за 24 учебни часа, като се предвижда продължаване в модул 2 през февруари.

За тийновете от 14 до 15 години на 22.10.2016 стартира курс Панелиника ТИЙН – със занятия всяка събота 11.00-13.30, в Централния офис на Панелиника.

Целта на курса е тийновете да покрият първата част на ниво А1 – А1.1, с изключително динамичния и иновативен учебник КЛИК А1.

Занятията ще се състоят от 3 учебни часа и ще протичат със силен акцент върху говоренето и слушането, с интерактивни и игрови елементи.

Брой обучаеми: от 4 до 10

Цена: 125 лв. за 24 учебни часа, като се предвижда продължаване в модул 2 през февруари.

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.