fbpx

Блог

Гръцки за деца

ГРЪЦКИ ЗА ТИЙНОВЕ И ДЕЦА – ОТ ОКТОМВРИ

От 21.10.2016 стартира група за деца от 5-8 г. всеки петък следобяд, а от 22.10.2016 – група за тийнове на възраст 14-15 г. всяка събота сутрин.

Време е да направим учебната година на мъници и тийнове още по-цветна и много по-морска!

За малките от 5 до 8 г. възраст на 21.10.2016 стартира курс Панелиника ДЖУНИЪР – със занятия всеки петък 16.30-18.00, в Централния офис на Панелиника.panellinika_junior

Целта на курса е децата да навлязат плавно в гръцкия език, със следната забавна програма:

Първа част: Весел урок по гръцки – раздвижено и съобразено с възрастта занятие на определена тема, напр. Цветове, Плодове, Сезони и др.
Втора част: Творим на гръцки – креативна работилничка на същата тема, за да затвърдим новите думички.
Трета част: Филмчета и песнички на гръцки – гледане на учебно филмче със забавни задачи и/или заучаване на гръцки песнички.

Брой деца: от 3 до 10
Цена:
125 лв. за 24 учебни часа, като се предвижда продължаване в модул 2 през февруари.

За тийновете от 14 до 15 години на 22.10.2016 стартира курс Панелиника ТИЙН – със занятия всяка събота 11.00-13.30, в Централния офис на Панелиника.

Целта на курса е тийновете да покрият първата част на ниво А1 – А1.1, с изключително динамичния и иновативен учебник КЛИК А1.

Занятията ще се състоят от 3 учебни часа и ще протичат със силен акцент върху говоренето и слушането, с интерактивни и игрови елементи.

Брой обучаеми: от 4 до 10

Цена: 125 лв. за 24 учебни часа, като се предвижда продължаване в модул 2 през февруари.

Онлайн старт на всички курсове през април 2020

ОНЛАЙН СТАРТ НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2020 Тази година екипът на Панелиника приема предизвикателствата, пред които ни постави обхваналата целия свят здравна криза и продължаваме да учим гръцки заедно – онлайн.

На… т(р)и с гръцкия – и през август!

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ – И ПРЕЗ АВГУСТ! И през Август в Панелиника ще подобряваме гръцкия Ви чрез индивидуални уроци по гръцки на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Туристически гръцки, Произношение, Правопис.

На… т(р)и с гръцкия

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ! Юли ще е горещ и вълнуващ месец! Този път в Панелиника ще обърнем специално внимание на подобряването на гръцкия Ви чрез индивидуални уроци на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Правопис, Туристически гръцки, Бизнес комуникация.

Сподели с приятели :