fbpx

Блог

гърция вкъщи

„ГЪРЦИЯ ВКЪЩИ“ – КОНКУРС С НАГРАДИ

Панелиника става на 7 години! Ще отбележим повода с 4 събития и 3 награди. Споделете с нас как изглежда, звучи или ухае Вашата „Гърция вкъщи“ и спечелете една от наградите.

Лятото, натежало от усмивки и спомени, е към своя край – макар не и в Гърция – и пътешествениците започваме да се завръщаме с бавна крачка към града. Това е момент за равносметка и възстановяване на баланса, време да преоткрием домашния уют и да го допълним с новите си съкровища, събрани от плажове, фотоапарати и срещи с любими хора.

Ние от Панелиника също обичаме да украсяваме домовете си, включително и общия ни дом – нашия гръцки остров, със спомени от гръцките си пътешествия: в рамки, в буркани, по стените и по десетки други начини. Сигурни сме, че всеки от Вас има свой начин да поддържа връзката си с Гърция, да й се любува ден след ден и в своя дом. По повод 7-мия ни рожден ден обявяваме конкурс на тема „Гърция вкъщи“, с 3 награди.

Споделете ни как изглежда-звучи-ухае Вашата лична Гърция, тази вкъщи. Публикувайте в събитието ни във фейсбук Вашата снимка, видео, рисунка, колаж, кратка история, рецепта – изобщо всичко, без ограничение във формата. Всички постове ще бъдат оценявани от публиката с харесвания.

Наградите:
Постът, събрал най-много лайкове, печели безплатен курс по гръцки език от септемврийската ни сесия (за ниво по избор, при вече сформирана група).
Постът на второ място по брой лайкове печели 10 безплатни учебни часа индивидуално обучение.
Постът на трето място по брой лайкове печели 10 безплатни учебни часа индивидуално обучение – онлайн.

Краен срок за участие: 15.09.2017. Победителите ще бъдат обявени на 17.09.2017 в събитието във фейсбук.

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.