fbpx

Блог

гърция вкъщи

“ГЪРЦИЯ ВКЪЩИ” – КОНКУРС С НАГРАДИ

Панелиника става на 7 години! Ще отбележим повода с 4 събития и 3 награди. Споделете с нас как изглежда, звучи или ухае Вашата “Гърция вкъщи” и спечелете една от наградите.

Лятото, натежало от усмивки и спомени, е към своя край – макар не и в Гърция – и пътешествениците започваме да се завръщаме с бавна крачка към града. Това е момент за равносметка и възстановяване на баланса, време да преоткрием домашния уют и да го допълним с новите си съкровища, събрани от плажове, фотоапарати и срещи с любими хора.

Ние от Панелиника също обичаме да украсяваме домовете си, включително и общия ни дом – нашия гръцки остров, със спомени от гръцките си пътешествия: в рамки, в буркани, по стените и по десетки други начини. Сигурни сме, че всеки от Вас има свой начин да поддържа връзката си с Гърция, да й се любува ден след ден и в своя дом. По повод 7-мия ни рожден ден обявяваме конкурс на тема “Гърция вкъщи”, с 3 награди.

Споделете ни как изглежда-звучи-ухае Вашата лична Гърция, тази вкъщи. Публикувайте в събитието ни във фейсбук Вашата снимка, видео, рисунка, колаж, кратка история, рецепта – изобщо всичко, без ограничение във формата. Всички постове ще бъдат оценявани от публиката с харесвания.

Наградите:
Постът, събрал най-много лайкове, печели безплатен курс по гръцки език от септемврийската ни сесия (за ниво по избор, при вече сформирана група).
Постът на второ място по брой лайкове печели 10 безплатни учебни часа индивидуално обучение.
Постът на трето място по брой лайкове печели 10 безплатни учебни часа индивидуално обучение – онлайн.

Краен срок за участие: 15.09.2017. Победителите ще бъдат обявени на 17.09.2017 в събитието във фейсбук.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.

ПанЩрак! – фотоконкурс с награда

ПанЩрак! – ФОТОКОНКУРС С НАГРАДА Лято е, време е за снимки! Ние в Панелиника сме подготвили платно за изява на гръцките Ви емоции с фото-конкурс.