fbpx

Блог

гърция вкъщи

„ГЪРЦИЯ ВКЪЩИ“ – КОНКУРС С НАГРАДИ

Панелиника става на 7 години! Ще отбележим повода с 4 събития и 3 награди. Споделете с нас как изглежда, звучи или ухае Вашата „Гърция вкъщи“ и спечелете една от наградите.

Лятото, натежало от усмивки и спомени, е към своя край – макар не и в Гърция – и пътешествениците започваме да се завръщаме с бавна крачка към града. Това е момент за равносметка и възстановяване на баланса, време да преоткрием домашния уют и да го допълним с новите си съкровища, събрани от плажове, фотоапарати и срещи с любими хора.

Ние от Панелиника също обичаме да украсяваме домовете си, включително и общия ни дом – нашия гръцки остров, със спомени от гръцките си пътешествия: в рамки, в буркани, по стените и по десетки други начини. Сигурни сме, че всеки от Вас има свой начин да поддържа връзката си с Гърция, да й се любува ден след ден и в своя дом. По повод 7-мия ни рожден ден обявяваме конкурс на тема „Гърция вкъщи“, с 3 награди.

Споделете ни как изглежда-звучи-ухае Вашата лична Гърция, тази вкъщи. Публикувайте в събитието ни във фейсбук Вашата снимка, видео, рисунка, колаж, кратка история, рецепта – изобщо всичко, без ограничение във формата. Всички постове ще бъдат оценявани от публиката с харесвания.

Наградите:
Постът, събрал най-много лайкове, печели безплатен курс по гръцки език от септемврийската ни сесия (за ниво по избор, при вече сформирана група).
Постът на второ място по брой лайкове печели 10 безплатни учебни часа индивидуално обучение.
Постът на трето място по брой лайкове печели 10 безплатни учебни часа индивидуално обучение – онлайн.

Краен срок за участие: 15.09.2017. Победителите ще бъдат обявени на 17.09.2017 в събитието във фейсбук.

На… т(р)и с гръцкия – и през август!

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ – И ПРЕЗ АВГУСТ! И през Август в Панелиника ще подобряваме гръцкия Ви чрез индивидуални уроци по гръцки на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Туристически гръцки, Произношение, Правопис.

На… т(р)и с гръцкия

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ! Юли ще е горещ и вълнуващ месец! Този път в Панелиника ще обърнем специално внимание на подобряването на гръцкия Ви чрез индивидуални уроци на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Правопис, Туристически гръцки, Бизнес комуникация.

Сподели с приятели :
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.