fbpx

Блог

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА

Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.

Дигитално лято с Панелиника

След успешното стартиране и протичане на априлската ни сесия онлайн, екипът на Панелиника и всички наши ученици превключихме изцяло на онлайн вълна. В допълнение организирахме за всички желаещи кампанията #УчимВкъщи.

С оглед на все още несигурната ситуация и с грижа за нашите ученици и клиенти, и във връзка със заповед РД-01-270/19.05.2020 на Министъра на здравеопазването, Панелиника обявява своето първо Дигитално гръцко лято – с летни онлайн курсове и онлайн индивидуално обучение.

Какво да очаквате през Дигиталното лято

В рамките на Дигиталното гръцко лято на Панелиника, всички индивидуални уроци по гръцки и български език ще се провеждат онлайн, съобразени с Вашата програма за лятото. Допълнителен бонус е, че това вече може да става и от любимите гръцки плажове и къмпинги.

Всички предвидени в графика на Панелиника курсове ще се проведат така, както са обявени. Както винаги, през летните месеци Ви предлагаме разговорните курсове Диалог 1 и 2  в интензивен вариант. Те продължават, както обикновено, един месец, и ви подготвят за гръцките ви пътешествия.

Новото попълнение – курсът миниПанелиника – е форматът за Вас, ако желаете в рамките на две седмици да се потопите в гръцка атмосфера. С него ще разберете дали гръцкият е за Вас и ще практикувате максимално за този кратък период.

Очаквайте и новата ни кампания с безплатни онлайн работилници на интересни гръцки теми.

Какво да не очаквате през Дигиталното лято 

През Дигиталното гръцко лято офисът на Панелиника ще остане затворен. Няма да провеждаме занятия на любимия адрес на бул. Евлоги Георгиев 62 и, уви, няма да пием фрапета на балкончето. 

Административното обслужване ще се извършва изцяло дистанционно – по телефон и имейл. Както винаги, сме на разположение за Вас в работни дни между 13.00 и 18.30 ч. на всички мобилни телефони на школата, а от септември – надяваме се и на живо.

Определянето на Вашето ниво по гръцки, в случай, че не сте напълно начинаещи, ще извършваме безплатно и онлайн, както досега.

Заплащането на учебни такси можете да извършвате по банков път.

Регистрирайте се за обучение при нас онлайн.

Очакваме ви за едно страхотно Дигитално гръцко лято заедно!

Фокус върху лятото с Панелиника

ФОКУС ВЪРХУ ЛЯТОТО С ПАНЕЛИНИКА Това лято екипът на Панелиника е подготвил за Вас нов формат курс по гръцки език за всички нива след А1 с акцент върху Вашите нужди през топлите дни. Запознайте се с курса Панелиника Фокус.

Летни мини-курсове по гръцки език: МиниПанелиника

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК: МиниПАНЕЛИНИКА В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Учим вкъщи: Безплатни онлайн уроци по гръцки език

УЧИМ ВКЪЩИ: БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК #УчимВкъщи е кампания на Панелиника, в рамките на която всеки петък и до края на извънредните мерки провеждаме по един безплатен онлайн урок, свързан с гръцкия език и култура.