fbpx

Блог

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА

Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.

Дигитално лято с Панелиника

След успешното стартиране и протичане на априлската ни сесия онлайн, екипът на Панелиника и всички наши ученици превключихме изцяло на онлайн вълна. В допълнение организирахме за всички желаещи кампанията #УчимВкъщи.

С оглед на все още несигурната ситуация и с грижа за нашите ученици и клиенти, и във връзка със заповед РД-01-270/19.05.2020 на Министъра на здравеопазването, Панелиника обявява своето първо Дигитално гръцко лято – с летни онлайн курсове и онлайн индивидуално обучение.

Какво да очаквате през Дигиталното лято

В рамките на Дигиталното гръцко лято на Панелиника, всички индивидуални уроци по гръцки и български език ще се провеждат онлайн, съобразени с Вашата програма за лятото. Допълнителен бонус е, че това вече може да става и от любимите гръцки плажове и къмпинги.

Всички предвидени в графика на Панелиника курсове ще се проведат така, както са обявени. Както винаги, през летните месеци Ви предлагаме разговорните курсове Диалог 1 и 2  в интензивен вариант. Те продължават, както обикновено, един месец, и ви подготвят за гръцките ви пътешествия.

Новото попълнение – курсът миниПанелиника – е форматът за Вас, ако желаете в рамките на две седмици да се потопите в гръцка атмосфера. С него ще разберете дали гръцкият е за Вас и ще практикувате максимално за този кратък период.

Очаквайте и новата ни кампания с безплатни онлайн работилници на интересни гръцки теми.

Какво да не очаквате през Дигиталното лято 

През Дигиталното гръцко лято офисът на Панелиника ще остане затворен. Няма да провеждаме занятия на любимия адрес на бул. Евлоги Георгиев 62 и, уви, няма да пием фрапета на балкончето. 

Административното обслужване ще се извършва изцяло дистанционно – по телефон и имейл. Както винаги, сме на разположение за Вас в работни дни между 13.00 и 18.30 ч. на всички мобилни телефони на школата, а от септември – надяваме се и на живо.

Определянето на Вашето ниво по гръцки, в случай, че не сте напълно начинаещи, ще извършваме безплатно и онлайн, както досега.

Заплащането на учебни такси можете да извършвате по банков път.

Регистрирайте се за обучение при нас онлайн.

Очакваме ви за едно страхотно Дигитално гръцко лято заедно!

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.