fbpx

Екип

Калина Близнашка

Създател и управител на езикова школа Панелиника, преподавател по гръцки език.
Възпитаник на НГДЕК, профил старогръцки език. Бакалавър по специалност Новогръцка филология на СУ „Св. Климент Охридски” с педагогическа правоспособност. Магистър по Методика на чуждоезиковото обучение в СУ „Св. Климент Охридски”.

Марина Овчарова

Академичен координатор на Панелиника, преподавател по гръцки език.
Бакалавър по специалност Новогръцка филология в СУ „Св. Климент Охридски”.
Богат опит в груповото, корпоративното и индивидуално обучение по гръцки, в онлайн обучението, както и в обучението по български език на гърци.

Янис Макриянис

Преподавател по гръцки език.
Възпитаник на Общообразователен лицей о-в Скопелос, Гърция. Бакалавър по специалност Педагогика в СУ „Св. Климент Охридски”, участия в множество педагогически практики. Студент в магистърската програма по Специална педагогика в СУ „Св. Климент Охридски”.

Кристина Господинова

Преподавател по гръцки език. Бакалавър по специалност Новогръцка филология на СУ „Св. Климент Охридски” с педагогическа правоспособност. Пред дипломиране като магистър по програма „Езикознание и превод” към Новогръцка филология на СУ „Св. Климент Охридски”.

Виктория Русева

Преподавател по гръцки език. Бакалавър-преводач по специалност Новогръцка филология на НБУ. Магистър по „Лингводидактика” в НБУ.
Хоноруван преподавател по гръцки език в СУ „Св. Климент Охридски“.

Деница Дочева

Преподавател по общ и юридически гръцки език. Магистър по Право в Тракийския университет „Демокрит” в Комотини. Стажант в адвокатски кантори в Бургас и Комотини, както и в Държавната агенция за защита на детето в София.

Ирина Къчева

Преподавател по гръцки език. С гръцки произход – каракачанка. Бакалавър по Математика и компютърни технологии в СУ „Св. Климент Охридски” с педагогическа правоспособност. Опит в груповото и индивидуалното обучение по гръцки език за деца и възрастни в Културно-просветното дружество на каракачаните – Сливен.

Ангелина Радева

Преподавател по гръцки език. Гимназиално образование в гр. Катерини, Гърция.
Бакалавър по специалност Туризъм в ЮЗУ“„Св. Неофит Рилски“, гр. Благоевград.

Иван Павлов

Преподавател по общ и юридически гръцки език. Възпитаник на НГДЕК, английска паралелка с профил английски език. Магистър по Право в Солунския университет „Аристотел”. Стажант в Софийски градски съд и адвокатска кантора “Ad Hoc Law Office”.

Сподели с приятели :