fbpx

Екип

Калина Близнашка

Основател на Панелиника, методист и преподавател по гръцки език

Възпитаник на НГДЕК, профил старогръцки език. Бакалавър по специалност Новогръцка филология на СУ „Св. Климент Охридски” с педагогическа правоспособност. Магистър по Методика на чуждоезиковото обучение в СУ „Св. Климент Охридски”.

Марина Овчарова

Мениджър Обучения и Иновации, методист и преподавател по гръцки език

Бакалавър по специалност Новогръцка филология в СУ „Св. Климент Охридски”.
Богат опит в груповото, фирменото и индивидуално обучение по гръцки, в онлайн обучението, както и в обучението по български език на гърци.

Диана Трифонова

Преподавател по гръцки език

Бакалавър по специалност Новогръцка филология на СУ “Св. Климент Охридски”.
В процес на придобиване на магистърска степен в СУ “Св. Климент Охридски”.
Богат опит в груповото, индивидуалното и корпоративното обучение по гръцки език, в онлайн обучението, както и в обучението по български език на гърци.

Анастасия Пападимитриу

Преподавател по гръцки език на напреднали. Преподава онлайн от Солун, Гърция.

Бакалавър по Археология на Солунския университет „Аристотел”. Владеене на испански и английски език.
Богат опит в преподаването на гръцки като роден и като чужд, в онлайн обучението, както и в обучението на деца и младежи.

Румяна Начева

Преподавател по гръцки език

С гръцки произход по майчина линия.
Опит в груповото, индивидуалното и онлайн обучение по гръцки език, както и в провеждането на събития на Панелиника, свързани с гръцката култура.

Лидия Балулова

Преподавател по гръцки и български език. Преподава онлайн от Варна, България

Бакалавър по специалност Новогръцка филология на СУ „Св. Климент Охридски“. В процес на придобиване на магистърска степен по Богословие в СУ „Св. Климент Охридски“.

Стела Палиура

Преподавател по гръцки език   Бакалавър по специалност Предучилищна педагогика на СУ “Св. Климент Охридски”. Естествен носител на гръцки език с владеене на български език. Опит в преподаването на гръцки на деца и възрастни.

Лиана Тодорова

Преподавател по гръцки и български език   Възпитаник на Пловдивски Университет “Пайсии Хилендарски”, гр. Пловдив; Магистър по специалност “Превод” в Югозападен университет “Неофит Рилски”. Опит при работа с деца, групово и индивидуално обучение. Използване на интерактивни и иновативни методи. Опит в преподаването на български и гръцки език като чужд, както и в онлайн обучение.

Янис Макриянис

Преподавател по гръцки език.
Преподава онлайн от Атина, Гърция

Възпитаник на Общообразователен лицей – о-в Скопелос, Гърция. Бакалавър по специалност Начална Педагогика на СУ “Св. Климент Охридски”.
Магистър по специалност Специална педагогика в СУ “Св. Климент Охридски”.

Мария Димитрова

Преподавател по гръцки език. Преподава онлайн от Сандански, България.   Бакалавър по специалност Бизнес Администрация в Технически Институт Серес, Гърция. Завършен курс по гръцки език в Солунския университет “Аристотел”. Опит в груповото, индивидуалното и онлайн обучение по гръцки език.    

Марта Близнашка

Администратор в Панелиника

Администрира онлайн обученията в Панелиника, координира записванията в групите, актуализира графика на предстоящите курсове.
Поддържа социалните профили на Панелиника във фейсбук, линдкин, инстаграм и youtube.