fbpx

За нас

Добре дошли в Панелиника!

Езикова школа ПАНЕЛИНИКА е първата специализирана школа по гръцки език.

От създаването на школата през 2010 досега – ви предлагаме „всичко за гръцкия“.

panellinika_booksОт разнообразните курсове, които създадохме, водени изцяло от вашите нужди и препоръки, през индивидуалното обучение по гръцки, отличаващо се с високо качество и структурираност, до всички форми на специализиран гръцки – бизнес, юридически, сертификатен, детски. Присъствено, онлайн или като фирмено обучение по гръцки.

И във всичко, което правим, се водим от нашите 3 основни принципа:

  • Комуникативност – защото всеки един урок има за цел по-добрата ви комуникация на гръцки.
  • Иновативност – защото всеки път ще търсим нови и още по-оригинални подходи, помагала, дейности в час, за да постигнем целите ви.
  • Гъвкавост – защото ще създадем индивидуалната ви програма точно според времевите ви възможности и според очакванията ви за ритъм, напредък, структура на урока, краен резултат.

Мисията ни надхвърля езиковото обучение по гръцки език и ни превръща в неформален културен център. За да подпомогнем и съпреживеем досега ви с гръцката култура, организираме:panellinika_varka

Часове по Език и Култура
Часове по говорене
Филмови прожекции
Практикуми за курсистите

 

Посещаваме заедно гръцки представления и концерти, забавляваме се на нашите Гръцки партита по различни поводи.

През годините създадохме и постоянно обогатяваме и Библиотеката на ПАНЕЛИНИКА – с гръцка литература в оригинал, в превод на български, комикси, дискове, вестници и списания.

Урок по гръцки в Езикова школа по гръцки Панелиника
Курс по гръцки език - зала