fbpx

Блог

10yearsfirst_big

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК:

МиниПАНЕЛИНИКА

В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Какъв курс е МиниПанелиника?

МиниПанелиника комбинира в себе си интензивно запознаване с основите на гръцкия език за начинаещи (ниво А0) с практика и гръцка култура,  само в рамките на две седмици. Курсът ще се провежда през специализираната платформа за онлайн обучения VEDAMO,  а темите ще са свързани с ежедневното общуване.

Как ще протича MиниПанелиника?

Курсът включва общо 6 занятия х 2 учебни часа в рамките на 2 седмици със следния график: понеделник, сряда и петък от 18.30 до 20.00 ч. Занятията на MиниПанелиника са подредени в специална структура, която ще Ви позволи да обогатите и затвърдите всичко, научено в теоретичната част: 

  • 4 занятия х 2 учебни часа за запознаване с основите на гръцкия език
  • едно занятие, посветено на темата за Гръцките жестове
  • едно практическо (task-based) занятие за финал

Повече подробности, както и началните дати, можете да разгледате в графика ни.

За кого е подходящ курсът МиниПанелиника?  

MиниПанелиника е подходящ за Вас, ако сте абсолютно начинаещи и искате да прецените дали езикът Ви допада. Добър избор е също, ако не желаете да се ангажирате с продължителен курс в рамките на няколко месеца, но имате малко свободно време в момента и нямате търпение да започнете с гръцкия език.

Как да се запишете в МиниПанелиника?

  • проверете следващите начални дати
  • попълнете формата ни за записване тук и изчакайте представител на екипа на Панелиника да се свърже с Вас
  • оставете се на професионализма на нашите преподаватели и се насладете на своето мини-гръцко изживяване.

Време е за мини-гръцко лято!

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.