fbpx

Блог

10yearsfirst_big

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК:

МиниПАНЕЛИНИКА

В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Какъв курс е МиниПанелиника?

МиниПанелиника комбинира в себе си интензивно запознаване с основите на гръцкия език за начинаещи (ниво А0) с практика и гръцка култура,  само в рамките на две седмици. Курсът ще се провежда през специализираната платформа за онлайн обучения VEDAMO,  а темите ще са свързани с ежедневното общуване.

Как ще протича MиниПанелиника?

Курсът включва общо 6 занятия х 2 учебни часа в рамките на 2 седмици със следния график: понеделник, сряда и петък от 18.30 до 20.00 ч. Занятията на MиниПанелиника са подредени в специална структура, която ще Ви позволи да обогатите и затвърдите всичко, научено в теоретичната част: 

  • 4 занятия х 2 учебни часа за запознаване с основите на гръцкия език
  • едно занятие, посветено на темата за Гръцките жестове
  • едно практическо (task-based) занятие за финал

Повече подробности, както и началните дати, можете да разгледате в графика ни.

За кого е подходящ курсът МиниПанелиника?  

MиниПанелиника е подходящ за Вас, ако сте абсолютно начинаещи и искате да прецените дали езикът Ви допада. Добър избор е също, ако не желаете да се ангажирате с продължителен курс в рамките на няколко месеца, но имате малко свободно време в момента и нямате търпение да започнете с гръцкия език.

Как да се запишете в МиниПанелиника?

  • проверете следващите начални дати
  • попълнете формата ни за записване тук и изчакайте представител на екипа на Панелиника да се свърже с Вас
  • оставете се на професионализма на нашите преподаватели и се насладете на своето мини-гръцко изживяване.

Време е за мини-гръцко лято!

Фокус върху лятото с Панелиника

ФОКУС ВЪРХУ ЛЯТОТО С ПАНЕЛИНИКА Това лято екипът на Панелиника е подготвил за Вас нов формат курс по гръцки език за всички нива след А1 с акцент върху Вашите нужди през топлите дни. Запознайте се с курса Панелиника Фокус.

Дигитално гръцко лято с Панелиника

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.

Учим вкъщи: Безплатни онлайн уроци по гръцки език

УЧИМ ВКЪЩИ: БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК #УчимВкъщи е кампания на Панелиника, в рамките на която всеки петък и до края на извънредните мерки провеждаме по един безплатен онлайн урок, свързан с гръцкия език и култура.