fbpx

Блог

summer_online_webinars

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ

Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.


Поредицата летни семинари Тайните на гръцкия“ ще се проведат през Август и ще се състоят от общо 3 занятия по 60 минути, разпределени в две поредни седмици.

Занятие 1 и Занятие 2 ще бъдат под формата на уебинари, т.е. презентации от преподавателите на Панелиника на една тема, свързана с гръцкия език и една тема, свързана с гръцката култура, но съобразени с нивото, за което се записвате – А1, А2, В1 или В2.

Занятие 3 ще протече и с ваше участие, така че ще можете да приложите на практика всичко научено в първите две занятия, както и да получите обратната връзка на нашите преподаватели. Разбира се, ще можете и да се опознаете с останалите участници, докато практикувате новите си знания.

Темите на уебинарите ще са сред най-интересните теми, които вълнуват нашите ученици: пътешествия из гръцките острови, гръцка кухня и поръчка в таверната, глаголите в различни времена, манталитетът на съвременните гърци, как да говорим (и реагираме) като гърци, как да използваме умалителни (винце, водичка), гръцка музика, култура, изкуство, празници… И още, и още!

Какво ще получите, включвайки се в уебинарите:

  • ексклузивно: запис за ограничен период от време от първите две занятия, независимо дали сте се включили в реално време
  • занятията ще се водят от различни преподаватели на Панелиника, така че ще опознаете и екипа ни
  • за високите нива – естествени носители на езика
  • изключително добре селектирана информация, свързана с гръцкия език и култура
  • едно практическо занятие, в което ще се запознаете с преподавател от екипа на Панелиника и с останалите участници и ще обмените гръцко вдъхновение

В допълнение:

  • отговори от екипа ни на всички въпроси, свързани с Гърция, които ви вълнуват
  • продължителност и на трите занятия – 60 минути, 18.30 до 19.30, лесна за вписване в наситената ви лятна програма
  • ще се обогатите и вдъхновите!

Как да се включите:

Участие могат да вземат обучаеми над 18 години, независимо къде са изучавали гръцки.

Ако имате колебания относно нивото си, ние ще го определим безплатно – писмено и устно, след като се регистрирате.

Записването става тук

Цена: 125 лв, които се заплащат до 01.08.2022 по банков път.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.

ПанЩрак! – фотоконкурс с награда

ПанЩрак! – ФОТОКОНКУРС С НАГРАДА Лято е, време е за снимки! Ние в Панелиника сме подготвили платно за изява на гръцките Ви емоции с фото-конкурс.