fbpx

Блог

summer-courses-2022

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ

Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника.
Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Диалог Релакс 

Тази година, в допълнение на класическия интензивен едномесечен курс Диалог, сме ви подготвили и един σιγά-σιγά (полека-лека) вариант с по-голям хорариум и по-малко занятия на седмица: Диалог Релакс. Освен с по-лежерен ритъм и по-голям хорариум той включва и едно безплатно занятие, посветено на гръцката култура, планирано в графика на курса.

Кой да изберете? 

Ако искате да осъществите бърз и стимулиращ “скок в дълбокото”, то класическият интензивен курс Диалог е най-добрият избор за Вас.

Ако пък предпочитате бавно и по гръцки, без излишни усилия, да се потопите в безбрежните води на гръцкия език, курс Диалог Релакс е идеален избор за Вас.

През лятото на 2022 Вие сте тези, които избират. Можете да предпочетете да усвоите възможно най-много гръцки език в рамките на един месец и веднага да се запътите към най-близкия гръцки плаж, където да практикувате с интензивния курс Диалог. Ако пък бързането не Ви е присъщо, можете да се отдадете на изучаването на основите на общуването на гръцки с по-спокойно темпо, като излегнал се под сянката на смокиня турист, с Диалог Релакс.

В помощ на избора

Двата курса предлагат навлизане в езика на едно и също ниво (А1) с фокус върху уменията говорене и слушане, но и с някои разлики в интензитета.

Нека Ви помогнем да вземете решение, като сравним двата курса:

Диалог Релакс интензивен Диалог
ниво А1 А1
фокус говорене и слушане говорене и слушане
тежест в/у граматиката минимална минимална
включено дигитално
помагало
да да
интензитет среден интензивен
хорариум 48 учебни часа 36 учебни часа
честота на провеждане 2 пъти седмично 3 пъти седмично
период на провеждане от юли до август само юли или
само август
бонус занятие да не
ранна отстъпка
СуперГларус
15%*
да не

*отстъпката важи за ранни записвания. Повече подробности тук.

Разгледайте нашия график за още подробности и напред към летния… Диалог!

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.

ПанЩрак! – фотоконкурс с награда

ПанЩрак! – ФОТОКОНКУРС С НАГРАДА Лято е, време е за снимки! Ние в Панелиника сме подготвили платно за изява на гръцките Ви емоции с фото-конкурс.