fbpx

Блог

индивидуални уроци по гръцки

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ – И ПРЕЗ АВГУСТ!

И през Август в Панелиника ще подобряваме гръцкия Ви чрез индивидуални уроци по гръцки на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Туристически гръцки, Произношение, Правопис.

Какво Ви предлагаме?
И през Август ще можете да си закупите промоционален пакет от 3 индивидуални урока (по 90 минути), с 20% отстъпка от редовната ни цена (95 лв. вместо 120 лв.), на една от следните теми:

  • „Гръцки за почивка“ – бърз туристически гръцки (подходящ за нива А1-А2, особено за хора, на които предстои почивка в Гърция и искат да овладеят абсолютния минимум за ежедневна комуникация)
  • „Звуча като грък“ – практическа работа по „гръцко“ произношение и интонация, така че когато заговорите, наистина да звучите като грък/гъркиня (подходящ за всички нива)
  • „Пиша на гръцки“ – бързи правила за правописа в гръцкия (подходящ за нива А1-А2, особено за хора, които владеят езика само говоримо)

Как ще протече обучението?
Кампанията ни стартира на 7 Август. Индивидуалните занятия ще се планират и провеждат в периода 10 Август – 31 Август, след предварителни записвания. Уроците Ви ще се случват в срок от няколко дни след заявката, но все пак Ви молим за разбиране, ако се наложи да изчакате малко повече, при по-голям брой желаещи.

Освен темата, избирате мястото и графика на занятията:
на живоофиса на Панелиника) – в работни дни, между 9.00 и 18.00 часа
онлайн (в платформата Vedamo) – в работни дни, между 9.00 и 18.00 часа или през уикенда, между 10.00 и 18.00 часа.

Всички уроци ще се провеждат в реално време, с преподавателите от екипа на Панелиника, които ще адаптират допълнително темата към личното Ви ниво на владеене на езика.

За да стартира обучението Ви, ще бъде необходимо:
– да попълните формуляр за записване (ако сте нов курсист на Панелиника),
– да ни изпратите имейл на office@panellinika.bg с избраната от Вас тема, предпочитан начин на провеждане – на живо или онлайн, както и възможния за Вас график
– след като потвърдим графика Ви, да предплатите обучението си – по банка или в офиса ни – в брой или с ПОС терминал.
– за онлайн уроците – да разполагате с компютър/лаптоп, микрофон, камера (по желание) и добра интернет връзка
– да сте готови да подобрите гръцкия си!

Да минем на… т(р)и с гръцкия!

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.