fbpx
индивидуални уроци по гръцки

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ – И ПРЕЗ АВГУСТ!

И през Август в Панелиника ще подобряваме гръцкия Ви чрез индивидуални уроци по гръцки на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Туристически гръцки, Произношение, Правопис.

Какво Ви предлагаме?
И през Август ще можете да си закупите промоционален пакет от 3 индивидуални урока (по 90 минути), с 20% отстъпка от редовната ни цена (95 лв. вместо 120 лв.), на една от следните теми:

  • „Гръцки за почивка“ – бърз туристически гръцки (подходящ за нива А1-А2, особено за хора, на които предстои почивка в Гърция и искат да овладеят абсолютния минимум за ежедневна комуникация)
  • „Звуча като грък“ – практическа работа по „гръцко“ произношение и интонация, така че когато заговорите, наистина да звучите като грък/гъркиня (подходящ за всички нива)
  • „Пиша на гръцки“ – бързи правила за правописа в гръцкия (подходящ за нива А1-А2, особено за хора, които владеят езика само говоримо)

Как ще протече обучението?
Кампанията ни стартира на 7 Август. Индивидуалните занятия ще се планират и провеждат в периода 10 Август – 31 Август, след предварителни записвания. Уроците Ви ще се случват в срок от няколко дни след заявката, но все пак Ви молим за разбиране, ако се наложи да изчакате малко повече, при по-голям брой желаещи.

Освен темата, избирате мястото и графика на занятията:
на живоофиса на Панелиника) – в работни дни, между 9.00 и 18.00 часа
онлайн (в платформата Vedamo) – в работни дни, между 9.00 и 18.00 часа или през уикенда, между 10.00 и 18.00 часа.

Всички уроци ще се провеждат в реално време, с преподавателите от екипа на Панелиника, които ще адаптират допълнително темата към личното Ви ниво на владеене на езика.

За да стартира обучението Ви, ще бъде необходимо:
– да попълните формуляр за записване (ако сте нов курсист на Панелиника),
– да ни изпратите имейл на office@panellinika.bg с избраната от Вас тема, предпочитан начин на провеждане – на живо или онлайн, както и възможния за Вас график
– след като потвърдим графика Ви, да предплатите обучението си – по банка или в офиса ни – в брой или с ПОС терминал.
– за онлайн уроците – да разполагате с компютър/лаптоп, микрофон, камера (по желание) и добра интернет връзка
– да сте готови да подобрите гръцкия си!

Да минем на… т(р)и с гръцкия!

На… т(р)и с гръцкия

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ! Юли ще е горещ и вълнуващ месец! Този път в Панелиника ще обърнем специално внимание на подобряването на гръцкия Ви чрез индивидуални уроци на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Правопис, Туристически гръцки, Бизнес комуникация.

„Пет писма от Крит“ на Ивета Рашева

„ПЕТ ПИСМА ОТ КРИТ“ НА ИВЕТА РАШЕВА Историята за това как ученичката на Панелиника Ивета Рашева отиде на Крит, вдъхнови се да напише 5 разказа-писма, а след това учителката й по гръцки Калина Нейчева ги преведе на гръцки. Премиерата на книгата ще се състои на 30.11.2018 в Панелиника.

В „Диалог“ с… лятото!

В „ДИАЛОГ“ С… ЛЯТОТО! През Юли Панелиника организира специален месец, посветен на курса ни „Диалог“. Опитайте безплатен мини-урок, базиран на „Диалог“ – според удобния за Вас график, на живо или онлайн. Aко Ви допадне, можете да се включите в курсовете ни през Август, или да учите по „Диалог“ индивидуално.

Сподели с приятели :