fbpx
индивидуални уроци по гръцки

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ – И ПРЕЗ АВГУСТ!

И през Август в Панелиника ще подобряваме гръцкия Ви чрез индивидуални уроци по гръцки на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Туристически гръцки, Произношение, Правопис.

Какво Ви предлагаме?
И през Август ще можете да си закупите промоционален пакет от 3 индивидуални урока (по 90 минути), с 20% отстъпка от редовната ни цена (95 лв. вместо 120 лв.), на една от следните теми:

  • „Гръцки за почивка“ – бърз туристически гръцки (подходящ за нива А1-А2, особено за хора, на които предстои почивка в Гърция и искат да овладеят абсолютния минимум за ежедневна комуникация)
  • „Звуча като грък“ – практическа работа по „гръцко“ произношение и интонация, така че когато заговорите, наистина да звучите като грък/гъркиня (подходящ за всички нива)
  • „Пиша на гръцки“ – бързи правила за правописа в гръцкия (подходящ за нива А1-А2, особено за хора, които владеят езика само говоримо)

Как ще протече обучението?
Кампанията ни стартира на 7 Август. Индивидуалните занятия ще се планират и провеждат в периода 10 Август – 31 Август, след предварителни записвания. Уроците Ви ще се случват в срок от няколко дни след заявката, но все пак Ви молим за разбиране, ако се наложи да изчакате малко повече, при по-голям брой желаещи.

Освен темата, избирате мястото и графика на занятията:
на живоофиса на Панелиника) – в работни дни, между 9.00 и 18.00 часа
онлайн (в платформата Vedamo) – в работни дни, между 9.00 и 18.00 часа или през уикенда, между 10.00 и 18.00 часа.

Всички уроци ще се провеждат в реално време, с преподавателите от екипа на Панелиника, които ще адаптират допълнително темата към личното Ви ниво на владеене на езика.

За да стартира обучението Ви, ще бъде необходимо:
– да попълните формуляр за записване (ако сте нов курсист на Панелиника),
– да ни изпратите имейл на office@panellinika.bg с избраната от Вас тема, предпочитан начин на провеждане – на живо или онлайн, както и възможния за Вас график
– след като потвърдим графика Ви, да предплатите обучението си – по банка или в офиса ни – в брой или с ПОС терминал.
– за онлайн уроците – да разполагате с компютър/лаптоп, микрофон, камера (по желание) и добра интернет връзка
– да сте готови да подобрите гръцкия си!

Да минем на… т(р)и с гръцкия!

Летни мини-курсове по гръцки език: МиниПанелиника

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК: МиниПАНЕЛИНИКА В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Учим вкъщи: Безплатни онлайн уроци по гръцки език

УЧИМ ВКЪЩИ: БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК #УчимВкъщи е кампания на Панелиника, в рамките на която всеки петък и до края на извънредните мерки провеждаме по един безплатен онлайн урок, свързан с гръцкия език и култура.

Онлайн старт на всички курсове през април 2020

ОНЛАЙН СТАРТ НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2020 Тази година екипът на Панелиника приема предизвикателствата, пред които ни постави обхваналата целия свят здравна криза и продължаваме да учим гръцки заедно – онлайн.