fbpx

Блог

ОНЛАЙН СТАРТ НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2020

Тази година екипът на Панелиника приема предизвикателствата, пред които ни постави обхваналата целия свят здравна криза и продължаваме да учим гръцки заедно – онлайн.

След (у)спешното провеждане на последните седмици от занятията на всички групи изцяло онлайн и страхотния отклик на всички ученици, сме подготвили за Вас изцяло онлайн старт на всички планирани курсове по гръцки през април 2020.

Нашето решение

Предвид извънредната ситуация в страната, предложихме на всички наши курсисти и индивидуални ученици да преминат към онлайн обучение още на 13.03.2020 чрез системата за онлайн уроци ВЕДАМО, на която се доверяваме от години.

С наближаването на успешния край на януарската ни сесия, се подготвяме и за успешно дигитално начало на следващите ни курсове по гръцки през април 2020. Ние в Панелиника вярваме, че е важно дори във време на криза и трудности да не изоставяме това, което обичаме – да преподаваме и учим гръцки.

Ето защо, всички наши предварително планирани курсове ще започнат според обявения ни график. Единствената разлика е, че мястото на срещата не са залите на Панелиника, а платформата Ведамо.

Ведамо е специализирана система за провеждане на онлайн обучение с много предимства пред други подобни платформи, в които сме се уверили в рамките на няколкогодишно успешно сътрудничество.

Някои от плюсовете на Ведамо са

  • непрекъсната видео и аудио връзка между обучаемите и преподавателите
  • многобройни средства за визуализация
  • интерактивна бяла дъска
  • възможност за работа по групи
  • провеждане на няколко урока едновременно
  • предоставяне на допълнителни материали на екран
  • изтеглянето им в електронен формат

Най-голямото преимущество на онлайн курсовете са техните записи. Платформата Ведамо дава възможност за запис и повторното им гледане от потребителите на системата.

В улеснение на прехода Ви към онлайн обучение по гръцки Панелиника ще предостави за всички априлски курсове безплатен достъп до занятията. Той ще е на Ваше разположение  в рамките на две седмици след провеждането им.

Вашето решение

За Вас остава само да решите дали сте готови за новото ни гръцко приключение заедно!

За нови курсисти: регистрирайте се тук.
За повече въпроси се свържете с нас по имейл или на телефоните на школата.

Очакваме ви онлайн!

На… т(р)и с гръцкия – и през август!

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ – И ПРЕЗ АВГУСТ! И през Август в Панелиника ще подобряваме гръцкия Ви чрез индивидуални уроци по гръцки на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Туристически гръцки, Произношение, Правопис.

На… т(р)и с гръцкия

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ! Юли ще е горещ и вълнуващ месец! Този път в Панелиника ще обърнем специално внимание на подобряването на гръцкия Ви чрез индивидуални уроци на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Правопис, Туристически гръцки, Бизнес комуникация.

„Пет писма от Крит“ на Ивета Рашева

„ПЕТ ПИСМА ОТ КРИТ“ НА ИВЕТА РАШЕВА Историята за това как ученичката на Панелиника Ивета Рашева отиде на Крит, вдъхнови се да напише 5 разказа-писма, а след това учителката й по гръцки Калина Нейчева ги преведе на гръцки. Премиерата на книгата ще се състои на 30.11.2018 в Панелиника.

Сподели с приятели :