fbpx

Блог

ОНЛАЙН СТАРТ НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2020

Тази година екипът на Панелиника приема предизвикателствата, пред които ни постави обхваналата целия свят здравна криза и продължаваме да учим гръцки заедно – онлайн.

След (у)спешното провеждане на последните седмици от занятията на всички групи изцяло онлайн и страхотния отклик на всички ученици, сме подготвили за Вас изцяло онлайн старт на всички планирани курсове по гръцки през април 2020.

Нашето решение

Предвид извънредната ситуация в страната, предложихме на всички наши курсисти и индивидуални ученици да преминат към онлайн обучение още на 13.03.2020 чрез системата за онлайн уроци ВЕДАМО, на която се доверяваме от години.

С наближаването на успешния край на януарската ни сесия, се подготвяме и за успешно дигитално начало на следващите ни курсове по гръцки през април 2020. Ние в Панелиника вярваме, че е важно дори във време на криза и трудности да не изоставяме това, което обичаме – да преподаваме и учим гръцки.

Ето защо, всички наши предварително планирани курсове ще започнат според обявения ни график. Единствената разлика е, че мястото на срещата не са залите на Панелиника, а платформата Ведамо.

Ведамо е специализирана система за провеждане на онлайн обучение с много предимства пред други подобни платформи, в които сме се уверили в рамките на няколкогодишно успешно сътрудничество.

Някои от плюсовете на Ведамо са

  • непрекъсната видео и аудио връзка между обучаемите и преподавателите
  • многобройни средства за визуализация
  • интерактивна бяла дъска
  • възможност за работа по групи
  • провеждане на няколко урока едновременно
  • предоставяне на допълнителни материали на екран
  • изтеглянето им в електронен формат

Най-голямото преимущество на онлайн курсовете са техните записи. Платформата Ведамо дава възможност за запис и повторното им гледане от потребителите на системата.

В улеснение на прехода Ви към онлайн обучение по гръцки Панелиника ще предостави за всички априлски курсове безплатен достъп до занятията. Той ще е на Ваше разположение  в рамките на две седмици след провеждането им.

Вашето решение

За Вас остава само да решите дали сте готови за новото ни гръцко приключение заедно!

За нови курсисти: регистрирайте се тук.
За повече въпроси се свържете с нас по имейл или на телефоните на школата.

Очакваме ви онлайн!

Дигитално гръцко лято с Панелиника

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.

Летни мини-курсове по гръцки език: МиниПанелиника

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК: МиниПАНЕЛИНИКА В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Учим вкъщи: Безплатни онлайн уроци по гръцки език

УЧИМ ВКЪЩИ: БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК #УчимВкъщи е кампания на Панелиника, в рамките на която всеки петък и до края на извънредните мерки провеждаме по един безплатен онлайн урок, свързан с гръцкия език и култура.