fbpx

Блог

ОНЛАЙН СТАРТ НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2020

Тази година екипът на Панелиника приема предизвикателствата, пред които ни постави обхваналата целия свят здравна криза и продължаваме да учим гръцки заедно – онлайн.

След (у)спешното провеждане на последните седмици от занятията на всички групи изцяло онлайн и страхотния отклик на всички ученици, сме подготвили за Вас изцяло онлайн старт на всички планирани курсове по гръцки през април 2020.

Нашето решение

Предвид извънредната ситуация в страната, предложихме на всички наши курсисти и индивидуални ученици да преминат към онлайн обучение още на 13.03.2020 чрез системата за онлайн уроци ВЕДАМО, на която се доверяваме от години.

С наближаването на успешния край на януарската ни сесия, се подготвяме и за успешно дигитално начало на следващите ни курсове по гръцки през април 2020. Ние в Панелиника вярваме, че е важно дори във време на криза и трудности да не изоставяме това, което обичаме – да преподаваме и учим гръцки.

Ето защо, всички наши предварително планирани курсове ще започнат според обявения ни график. Единствената разлика е, че мястото на срещата не са залите на Панелиника, а платформата Ведамо.

Ведамо е специализирана система за провеждане на онлайн обучение с много предимства пред други подобни платформи, в които сме се уверили в рамките на няколкогодишно успешно сътрудничество.

Някои от плюсовете на Ведамо са

  • непрекъсната видео и аудио връзка между обучаемите и преподавателите
  • многобройни средства за визуализация
  • интерактивна бяла дъска
  • възможност за работа по групи
  • провеждане на няколко урока едновременно
  • предоставяне на допълнителни материали на екран
  • изтеглянето им в електронен формат

Най-голямото преимущество на онлайн курсовете са техните записи. Платформата Ведамо дава възможност за запис и повторното им гледане от потребителите на системата.

В улеснение на прехода Ви към онлайн обучение по гръцки Панелиника ще предостави за всички априлски курсове безплатен достъп до занятията. Той ще е на Ваше разположение  в рамките на две седмици след провеждането им.

Вашето решение

За Вас остава само да решите дали сте готови за новото ни гръцко приключение заедно!

За нови курсисти: регистрирайте се тук.
За повече въпроси се свържете с нас по имейл или на телефоните на школата.

Очакваме ви онлайн!

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.

ПанЩрак! – фотоконкурс с награда

ПанЩрак! – ФОТОКОНКУРС С НАГРАДА Лято е, време е за снимки! Ние в Панелиника сме подготвили платно за изява на гръцките Ви емоции с фото-конкурс.

Фокус върху лятото с Панелиника

ФОКУС ВЪРХУ ЛЯТОТО С ПАНЕЛИНИКА Това лято екипът на Панелиника е подготвил за Вас нов формат курс по гръцки език за всички нива след А1 с акцент върху Вашите нужди през топлите дни. Запознайте се с курса Панелиника Фокус.