fbpx

Блог

group of people

Отстъпкa за притежатели на ISIC карти в Панелиника

Панелиника влиза в партньорство с най-голямата мрежа за студентски и младежки отстъпки ISIC.

За нас е гордост да обявим, че Панелиника вече е част от мрежата на ISIC (International Student Identity Card) за отстъпки, предлагани на студенти и младежи-притежатели на картите от ISIC семейството.

Каквa отстъпкa получаваш чрез твоята ISIC карта в Панелиника?

Ако винаги си искал / искала да започнеш да учиш гръцки и да опознаеш гръцката култура, това е моментът да се възползваш от отстъпкata за ISIC картодържатели на Панелиника.

С твоята валидна ISIC карта Панелиника ти предлага:

Разгледай графика със стартиращите групи или условията за индивидуално обучение и попълни фомуляра ни или  се свържи с нас, за да започнеш гръцкото си приключение възможно най-скоро.

Ако пък не ти се учи сам / сама, а групите не са точно твоето нещо, можеш да поканиш приятел и да се запишете на гръцки по двойки.

Как да получиш отстъпката си?

  1. Попълни формуляр за записване и в полето “Защо се спряхте на нашата школа?” въведи номера на твоята карта (например: S 359 000 123 456 H)
  2. Очаквай член на екипа на Панелиника да се свърже с теб, за да потвърди валидността на ISIC картата ти и да обсъдите избора ти на обучение.
  3. Започни своето приключение с отстъпка при нас!

Не отлагай повече, приготви се да се гмурнеш в гръцкия още днес!

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.

ПанЩрак! – фотоконкурс с награда

ПанЩрак! – ФОТОКОНКУРС С НАГРАДА Лято е, време е за снимки! Ние в Панелиника сме подготвили платно за изява на гръцките Ви емоции с фото-конкурс.

Фокус върху лятото с Панелиника

ФОКУС ВЪРХУ ЛЯТОТО С ПАНЕЛИНИКА Това лято екипът на Панелиника е подготвил за Вас нов формат курс по гръцки език за всички нива след А1 с акцент върху Вашите нужди през топлите дни. Запознайте се с курса Панелиника Фокус.