fbpx

Блог

group of people

Отстъпкa за притежатели на ISIC карти в Панелиника

Панелиника влиза в партньорство с най-голямата мрежа за студентски и младежки отстъпки ISIC.

За нас е гордост да обявим, че Панелиника вече е част от мрежата на ISIC (International Student Identity Card) за отстъпки, предлагани на студенти и младежи-притежатели на картите от ISIC семейството.

Каквa отстъпкa получаваш чрез твоята ISIC карта в Панелиника?

Ако винаги си искал / искала да започнеш да учиш гръцки и да опознаеш гръцката култура, това е моментът да се възползваш от отстъпкata за ISIC картодържатели на Панелиника.

С твоята валидна ISIC карта Панелиника ти предлага:

Разгледай графика със стартиращите групи или условията за индивидуално обучение и попълни фомуляра ни или  се свържи с нас, за да започнеш гръцкото си приключение възможно най-скоро.

Ако пък не ти се учи сам / сама, а групите не са точно твоето нещо, можеш да поканиш приятел и да се запишете на гръцки по двойки.

Как да получиш отстъпката си?

  1. Попълни формуляр за записване и в полето „Защо се спряхте на нашата школа?“ въведи номера на твоята карта (например: S 359 000 123 456 H)
  2. Очаквай член на екипа на Панелиника да се свърже с теб, за да потвърди валидността на ISIC картата ти и да обсъдите избора ти на обучение.
  3. Започни своето приключение с отстъпка при нас!

Не отлагай повече, приготви се да се гмурнеш в гръцкия още днес!

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.