fbpx

Блог

ПАНЕЛИНИКА ВАУЧЕР ЗА КОЛЕДА!

Започването на нов език е винаги вълнуваща емоция, а ученето на гръцки си е направо екзотично-лятно-синьо приключение посред зима… Подарете Панелиника ваучер за обучение по гръцки език за Коледа и със сигурност ще изненадате своите близки и приятели.

Ако имате приятел, който все се кани да започне да учи гръцки език…

Сега е моментът да го изненадате и едновременно с това да му хвърлите ръкавицата на предизвикателството. Подарете му Панелиника ваучер за курс или индивидуално обучение по гръцки език, като така му гарантирате, че първите му стъпки в езика ще се случат в позитивна атмосфера и то в специализирана школа по гръцки език. Ние от своя страна се ангажираме да му покажем красотата на любимия ни език, да го запознаем с гръцката култура, както и да го посъветваме за най-добрия формат за по-нататъшно обучение.

Към всеки ваучер има още бонуси за получателя Panellinika_gift_vouchers_two

Ако получите Панелиника ваучер за подарък, ще забележите, че освен курс или индивидуално обучение, той ви дава  още права. От една страна, получавате еднократна отстъпка от алтернативната форма на обучение  – ако ваучерът ви е за курс, ще имате допълнителна отстъпка за първия си индивидуален пакет и обратно.

От друга страна, ваучерът ви дава право да използвате безплатно и библиотеката на Панелиника, в рамките на една календарна година.

Условия за ползване на Панелиника ваучера

Панелиника ваучерът ще ви даде възможност да ползвате курс или индивидуално обучение за конкретен брой часове – в рамките на 3 календарни месеца. Допълнителната отстъпка за алтернативната форма на обучение ще важи в рамките на 6 календарни месеца. А, както споменахме по-горе, достъпът ви до библиотеката на Панелиника ще бъде за 1 календарна година. За да се възползвате от подаръка ви е достатъчно да се свържете с администрацията на школата, за да проверите възможните групи или да фиксирате график за индивидуалното си обучение. Ние ще се погрижим за останалото!

С Панелиника ваучера подарявате вълнуващо начало

С възможност да получите ваучера напълно опакован като подарък от нас, Панелиника ваучерът със сигурност ще остане незабравим Коледен подарък за вашите близки и приятели, защото е подарък-начало. Ние се ангажираме да направим това начало усмихнато и още по-вълнуващо.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.

ПанЩрак! – фотоконкурс с награда

ПанЩрак! – ФОТОКОНКУРС С НАГРАДА Лято е, време е за снимки! Ние в Панелиника сме подготвили платно за изява на гръцките Ви емоции с фото-конкурс.

Фокус върху лятото с Панелиника

ФОКУС ВЪРХУ ЛЯТОТО С ПАНЕЛИНИКА Това лято екипът на Панелиника е подготвил за Вас нов формат курс по гръцки език за всички нива след А1 с акцент върху Вашите нужди през топлите дни. Запознайте се с курса Панелиника Фокус.