fbpx

Блог

ПАНЕЛИНИКА ВАУЧЕР ЗА КОЛЕДА!

Започването на нов език е винаги вълнуваща емоция, а ученето на гръцки си е направо екзотично-лятно-синьо приключение посред зима… Подарете Панелиника ваучер за обучение по гръцки език за Коледа и със сигурност ще изненадате своите близки и приятели.

Ако имате приятел, който все се кани да започне да учи гръцки език…

Сега е моментът да го изненадате и едновременно с това да му хвърлите ръкавицата на предизвикателството. Подарете му Панелиника ваучер за курс или индивидуално обучение по гръцки език, като така му гарантирате, че първите му стъпки в езика ще се случат в позитивна атмосфера и то в специализирана школа по гръцки език. Ние от своя страна се ангажираме да му покажем красотата на любимия ни език, да го запознаем с гръцката култура, както и да го посъветваме за най-добрия формат за по-нататъшно обучение.

Към всеки ваучер има още бонуси за получателя Panellinika_gift_vouchers_two

Ако получите Панелиника ваучер за подарък, ще забележите, че освен курс или индивидуално обучение, той ви дава  още права. От една страна, получавате еднократна отстъпка от алтернативната форма на обучение  – ако ваучерът ви е за курс, ще имате допълнителна отстъпка за първия си индивидуален пакет и обратно.

От друга страна, ваучерът ви дава право да използвате безплатно и библиотеката на Панелиника, в рамките на една календарна година.

Условия за ползване на Панелиника ваучера

Панелиника ваучерът ще ви даде възможност да ползвате курс или индивидуално обучение за конкретен брой часове – в рамките на 3 календарни месеца. Допълнителната отстъпка за алтернативната форма на обучение ще важи в рамките на 6 календарни месеца. А, както споменахме по-горе, достъпът ви до библиотеката на Панелиника ще бъде за 1 календарна година. За да се възползвате от подаръка ви е достатъчно да се свържете с администрацията на школата, за да проверите възможните групи или да фиксирате график за индивидуалното си обучение. Ние ще се погрижим за останалото!

С Панелиника ваучера подарявате вълнуващо начало

С възможност да получите ваучера напълно опакован като подарък от нас, Панелиника ваучерът със сигурност ще остане незабравим Коледен подарък за вашите близки и приятели, защото е подарък-начало. Ние се ангажираме да направим това начало усмихнато и още по-вълнуващо.

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.