fbpx

Блог

ПАНЕЛИНИКА ВАУЧЕР ЗА КОЛЕДА!

Започването на нов език е винаги вълнуваща емоция, а ученето на гръцки си е направо екзотично-лятно-синьо приключение посред зима… Подарете Панелиника ваучер за обучение по гръцки език за Коледа и със сигурност ще изненадате своите близки и приятели.

Ако имате приятел, който все се кани да започне да учи гръцки език…

Сега е моментът да го изненадате и едновременно с това да му хвърлите ръкавицата на предизвикателството. Подарете му Панелиника ваучер за курс или индивидуално обучение по гръцки език, като така му гарантирате, че първите му стъпки в езика ще се случат в позитивна атмосфера и то в специализирана школа по гръцки език. Ние от своя страна се ангажираме да му покажем красотата на любимия ни език, да го запознаем с гръцката култура, както и да го посъветваме за най-добрия формат за по-нататъшно обучение.

Към всеки ваучер има още бонуси за получателя Panellinika_gift_vouchers_two

Ако получите Панелиника ваучер за подарък, ще забележите, че освен курс или индивидуално обучение, той ви дава  още права. От една страна, получавате еднократна отстъпка от алтернативната форма на обучение  – ако ваучерът ви е за курс, ще имате допълнителна отстъпка за първия си индивидуален пакет и обратно.

От друга страна, ваучерът ви дава право да използвате безплатно и библиотеката на Панелиника, в рамките на една календарна година.

Условия за ползване на Панелиника ваучера

Панелиника ваучерът ще ви даде възможност да ползвате курс или индивидуално обучение за конкретен брой часове – в рамките на 3 календарни месеца. Допълнителната отстъпка за алтернативната форма на обучение ще важи в рамките на 6 календарни месеца. А, както споменахме по-горе, достъпът ви до библиотеката на Панелиника ще бъде за 1 календарна година. За да се възползвате от подаръка ви е достатъчно да се свържете с администрацията на школата, за да проверите възможните групи или да фиксирате график за индивидуалното си обучение. Ние ще се погрижим за останалото!

С Панелиника ваучера подарявате вълнуващо начало

С възможност да получите ваучера напълно опакован като подарък от нас, Панелиника ваучерът със сигурност ще остане незабравим Коледен подарък за вашите близки и приятели, защото е подарък-начало. Ние се ангажираме да направим това начало усмихнато и още по-вълнуващо.

На… т(р)и с гръцкия – и през август!

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ – И ПРЕЗ АВГУСТ! И през Август в Панелиника ще подобряваме гръцкия Ви чрез индивидуални уроци по гръцки на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Туристически гръцки, Произношение, Правопис.

На… т(р)и с гръцкия

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ! Юли ще е горещ и вълнуващ месец! Този път в Панелиника ще обърнем специално внимание на подобряването на гръцкия Ви чрез индивидуални уроци на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Правопис, Туристически гръцки, Бизнес комуникация.

„Пет писма от Крит“ на Ивета Рашева

„ПЕТ ПИСМА ОТ КРИТ“ НА ИВЕТА РАШЕВА Историята за това как ученичката на Панелиника Ивета Рашева отиде на Крит, вдъхнови се да напише 5 разказа-писма, а след това учителката й по гръцки Калина Нейчева ги преведе на гръцки. Премиерата на книгата ще се състои на 30.11.2018 в Панелиника.

Сподели с приятели :
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.