fbpx

Блог

ПАНЕЛИНИКА НА 7 ГОДИНИ – СЪБИТИЯТА

Панелиника става на 7 години!  Отбелязваме повода с 4 събития и 3 награди. Вижте кои са събитията.

1. Виртуални отворени врати – на 12.09.2017, 10.30-16.30
Тази година сме ви приготвили не просто отворени зали, а поглед зад кулисите. Предлагаме ви уникално виртуално изживяване с екипа на Панелиника, в което да надникнете в кухнята (буквално!) на нещата, да видите нашия творчески квадрант, нашето любимо “балконаки” и да се потопите в гръцко настроение, така както ние го правим всеки ден. Ще ви разведем из квартала ни, ще ви представим част от екипа ни и ще ви споделим малко полезни тайни за гръцкия език.

Виртуалните отворени врати на Панелиника ще се състоят от 4 “лайв” излъчвания от фейсбук страницата ни:

Програма:
– 10.30 – Сутрин в офиса на Панелиника
– 11.30 – Кварталът на Панелиника
– 13.00 – Въпроси и отговори за Панелиника
– 16.00 – Мини-урок по гръцки с Янис

Всички сесии ще бъдат с продължителност около 15 минути. Не е необходимо предварително записване – просто следете “лайв” включванията ни. За да следите актуалната информация, по желание можете да се включите в събитието – тук или на събитието във фейсбук.

online_greek2. Открит онлайн урок по гръцки (за начинаещи) – на 14.09.2017, 18.00-19.30
Рожденикът черпи! Каним ви на открит (безплатен) онлайн урок по гръцки за начинаещи.
Да се запознаем по лежерен, “гръцки” начин – в приятна атмосфера, с фрапе в ръка, в удобството на собствения Ви дом или офис.

Какво ще учим?
Това е урок-въведение, за да направите първите си стъпки в магията, наречена Гърция. Подходящ е за напълно начинаещи и предлага запознаване с гръцката азбука, поздрави и малко основни думи – за море, пътешествия и таверни.

Защо онлайн?
Смятаме, че онлайн обучението е изключително удобен и достъпен вариант за езиково обучение. Ние в Панелиника го използваме непрекъснато, посредством специализираната платформа VEDAMO, и смятаме, че и Вие ще го обикнете, щом го опознаете. Освен гръцкия език и платформата ни, ще опознаете и част от преподавателския екип на Панелиника.

Вижте какво е необходимo, за да се включите: тук или на събитието ни във фейсбук.

3. Открит онлайн урок по български (за начинаещи) – на 14.09.2017, 20.00-21.30.online_bulgarian
Рожденикът черпи! Каним ви на открит (безплатен) онлайн урок по български за начинаещи – през гръцки.
Да се запознаем в приятна атмосфера, в края на работния ден, в удобството на собствения Ви дом или офис.

Какво ще учим?
Това е урок-въведение, за да направите първите си стъпки в непознатия български език. Подходящ е за напълно начинаещи и предлага запознаване с българската азбука, поздрави и малко основни думи – изключително полезни за ежедневието Ви.

Защо онлайн?
Смятаме, че онлайн обучението е изключително удобен и достъпен вариант за езиково обучение. Ние в Панелиника го използваме непрекъснато, посредством специализираната платформа VEDAMO, и смятаме, че и Вие ще го обикнете, щом го опознаете. Освен българския език и платформата ни, ще опознаете и част от преподавателския екип на Панелиника.

Вижте какво е необходимo, за да се включите: тук или на събитието във фейсбук.

4. Открит летен урок по гръцки за деца – на 16.09.2017, 11.00-12.30.
Рожденикът черпи! Каним ви на открит (безплатен) урок по гръцки за деца от 6 до 12 години, посветен на лятото.
Малчуганите и техните родители ще видят нагледно как протича един урок по гръцки за деца, и ще могат да зададат своите въпроси за предстоящия курс Панелиника Джуниър със старт от 30.09.2017 и занятия всяка събота сутрин.

“Летният” ни урок ще се състои от 3 части:
Част 1 – весел урок: Децата ще усвоят базови думички за морето и лятото, които да използват уверено в следващата си гръцка ваканция.
Част 2 – лятна работилничка: Децата ще могат да изработят красиви морски вълшебства, с които да запазят хубавите си летни спомени.
Част 3 – филмова част: Децата ще затвърдят новата лексика с кратко филмче, придружено с обсъждане и игри.

Заявете присъствието си до 14.09.2017 включително тук или на събитието във фейсбук.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.

ПанЩрак! – фотоконкурс с награда

ПанЩрак! – ФОТОКОНКУРС С НАГРАДА Лято е, време е за снимки! Ние в Панелиника сме подготвили платно за изява на гръцките Ви емоции с фото-конкурс.

Фокус върху лятото с Панелиника

ФОКУС ВЪРХУ ЛЯТОТО С ПАНЕЛИНИКА Това лято екипът на Панелиника е подготвил за Вас нов формат курс по гръцки език за всички нива след А1 с акцент върху Вашите нужди през топлите дни. Запознайте се с курса Панелиника Фокус.

Отстъпкa за притежатели на ISIC карти в Панелиника

Отстъпкa за притежатели на ISIC карти в Панелиника Панелиника влиза в партньорство с най-голямата мрежа за студентски и младежки отстъпки ISIC.

Дигитално гръцко лято с Панелиника

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.