fbpx

Блог

ПАНЕЛИНИКА НА 7 ГОДИНИ – СЪБИТИЯТА

Панелиника става на 7 години!  Отбелязваме повода с 4 събития и 3 награди. Вижте кои са събитията.

1. Виртуални отворени врати – на 12.09.2017, 10.30-16.30
Тази година сме ви приготвили не просто отворени зали, а поглед зад кулисите. Предлагаме ви уникално виртуално изживяване с екипа на Панелиника, в което да надникнете в кухнята (буквално!) на нещата, да видите нашия творчески квадрант, нашето любимо „балконаки“ и да се потопите в гръцко настроение, така както ние го правим всеки ден. Ще ви разведем из квартала ни, ще ви представим част от екипа ни и ще ви споделим малко полезни тайни за гръцкия език.

Виртуалните отворени врати на Панелиника ще се състоят от 4 „лайв“ излъчвания от фейсбук страницата ни:

Програма:
– 10.30 – Сутрин в офиса на Панелиника
– 11.30 – Кварталът на Панелиника
– 13.00 – Въпроси и отговори за Панелиника
– 16.00 – Мини-урок по гръцки с Янис

Всички сесии ще бъдат с продължителност около 15 минути. Не е необходимо предварително записване – просто следете „лайв“ включванията ни. За да следите актуалната информация, по желание можете да се включите в събитието – тук или на събитието във фейсбук.

online_greek2. Открит онлайн урок по гръцки (за начинаещи) – на 14.09.2017, 18.00-19.30
Рожденикът черпи! Каним ви на открит (безплатен) онлайн урок по гръцки за начинаещи.
Да се запознаем по лежерен, „гръцки“ начин – в приятна атмосфера, с фрапе в ръка, в удобството на собствения Ви дом или офис.

Какво ще учим?
Това е урок-въведение, за да направите първите си стъпки в магията, наречена Гърция. Подходящ е за напълно начинаещи и предлага запознаване с гръцката азбука, поздрави и малко основни думи – за море, пътешествия и таверни.

Защо онлайн?
Смятаме, че онлайн обучението е изключително удобен и достъпен вариант за езиково обучение. Ние в Панелиника го използваме непрекъснато, посредством специализираната платформа VEDAMO, и смятаме, че и Вие ще го обикнете, щом го опознаете. Освен гръцкия език и платформата ни, ще опознаете и част от преподавателския екип на Панелиника.

Вижте какво е необходимo, за да се включите: тук или на събитието ни във фейсбук.

3. Открит онлайн урок по български (за начинаещи) – на 14.09.2017, 20.00-21.30.online_bulgarian
Рожденикът черпи! Каним ви на открит (безплатен) онлайн урок по български за начинаещи – през гръцки.
Да се запознаем в приятна атмосфера, в края на работния ден, в удобството на собствения Ви дом или офис.

Какво ще учим?
Това е урок-въведение, за да направите първите си стъпки в непознатия български език. Подходящ е за напълно начинаещи и предлага запознаване с българската азбука, поздрави и малко основни думи – изключително полезни за ежедневието Ви.

Защо онлайн?
Смятаме, че онлайн обучението е изключително удобен и достъпен вариант за езиково обучение. Ние в Панелиника го използваме непрекъснато, посредством специализираната платформа VEDAMO, и смятаме, че и Вие ще го обикнете, щом го опознаете. Освен българския език и платформата ни, ще опознаете и част от преподавателския екип на Панелиника.

Вижте какво е необходимo, за да се включите: тук или на събитието във фейсбук.

4. Открит летен урок по гръцки за деца – на 16.09.2017, 11.00-12.30.
Рожденикът черпи! Каним ви на открит (безплатен) урок по гръцки за деца от 6 до 12 години, посветен на лятото.
Малчуганите и техните родители ще видят нагледно как протича един урок по гръцки за деца, и ще могат да зададат своите въпроси за предстоящия курс Панелиника Джуниър със старт от 30.09.2017 и занятия всяка събота сутрин.

„Летният“ ни урок ще се състои от 3 части:
Част 1 – весел урок: Децата ще усвоят базови думички за морето и лятото, които да използват уверено в следващата си гръцка ваканция.
Част 2 – лятна работилничка: Децата ще могат да изработят красиви морски вълшебства, с които да запазят хубавите си летни спомени.
Част 3 – филмова част: Децата ще затвърдят новата лексика с кратко филмче, придружено с обсъждане и игри.

Заявете присъствието си до 14.09.2017 включително тук или на събитието във фейсбук.

Фокус върху лятото с Панелиника

ФОКУС ВЪРХУ ЛЯТОТО С ПАНЕЛИНИКА Това лято екипът на Панелиника е подготвил за Вас нов формат курс по гръцки език за всички нива след А1 с акцент върху Вашите нужди през топлите дни. Запознайте се с курса Панелиника Фокус.

Дигитално гръцко лято с Панелиника

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.

Летни мини-курсове по гръцки език: МиниПанелиника

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК: МиниПАНЕЛИНИКА В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Учим вкъщи: Безплатни онлайн уроци по гръцки език

УЧИМ ВКЪЩИ: БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК #УчимВкъщи е кампания на Панелиника, в рамките на която всеки петък и до края на извънредните мерки провеждаме по един безплатен онлайн урок, свързан с гръцкия език и култура.

Онлайн старт на всички курсове през април 2020

ОНЛАЙН СТАРТ НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2020 Тази година екипът на Панелиника приема предизвикателствата, пред които ни постави обхваналата целия свят здравна криза и продължаваме да учим гръцки заедно – онлайн.