fbpx

Блог

panellinika-summer-course

ФОКУС ВЪРХУ ЛЯТОТО С ПАНЕЛИНИКА

Това лято екипът на Панелиника е подготвил за Вас нов формат курс по гръцки език за всички нива след А1 с акцент върху Вашите нужди през топлите дни. Запознайте се с курса Панелиника Фокус.

Какъв курс е Панелиника Фокус?

Панелиника Фокус е кратък онлайн курс, съсредоточен върху конкретни знания и умения след приключване на обучението Ви в определено ниво по гръцки. Курсистите на Панелиника ни помогнаха в избора на темите за Панелиника Фокус за това лято.

Двата основни варианта, за които имаха възможност да гласуват за всяко конкретно ниво, бяха:

  • фокус върху граматиката или лексиката
  • фокус върху говорене и слушане

Практиката на устните умения се оказа абсолютен фаворит в предварителното гласуване!

Как ще протича летният курс Панелиника Фокус?

Всички занятия на Панелиника Фокус ще бъдат специално разработени, за да пасват на нуждите на участниците в курса, поставяйки акцент върху избраните знания или умения. Дейностите в рамките на курса, разбира се, ще бъдат синхронизирани и с граматическите и лексикалните теми за съответното ниво.

Графикът на провеждане на уроците ще бъде два пъти седмично по 3 учебни часа (общо 18 учебни часа), разпределени в три летни седмици. Ще имаме курсове през юли и август.

Повече подробности за предстоящите курсове Панелиника Фокус вижте в нашия график.

За кого е подходящ курсът Панелиника Фокус?

Панелиника Фокус е подходящ за Вас след приключването на всяко ниво по гръцки, без значение дали под формата на групови или индивидуални занятия. Той ще Ви помогне да съсредоточите усилията си върху елементите от обучението (комуникативни или граматически), които са представлявали най-голямо предизвикателство за Вас.

Панелиника Фокус е чудесен избор и ако преди да започнете следващото ниво, бихте искали да практикувате още малко или не разполагате с достатъчно време да стартирате по-дълъг курс веднага.

Можете да се включите в Панелиника Фокус дори ако сте учили гръцки извън Панелиника или пък сами. Достатъчно е да се запишете и да направите безплатен разпределитен тест онлайн, за да определим с точност нивото Ви.

Как да се запишете в курс Панелиника Фокус?

Време е за фокус върху лятото!

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.

ПанЩрак! – фотоконкурс с награда

ПанЩрак! – ФОТОКОНКУРС С НАГРАДА Лято е, време е за снимки! Ние в Панелиника сме подготвили платно за изява на гръцките Ви емоции с фото-конкурс.

Отстъпкa за притежатели на ISIC карти в Панелиника

Отстъпкa за притежатели на ISIC карти в Панелиника Панелиника влиза в партньорство с най-голямата мрежа за студентски и младежки отстъпки ISIC.