fbpx

Блог

panellinika_contest

ПанЩрак! – ФОТОКОНКУРС С НАГРАДА

Лято е, време е за снимки! Ние в Панелиника сме подготвили платно за изява на гръцките Ви емоции с фото-конкурс.

ПанЩрак е весело предизвикателство към всички, които споделят нашата любов към Гърция и гръцкия език или просто обичат да снимат. Ще имате нужда само от телефон, въображение и няколко свободни минути, за да се включите.

Предизвикателството

Направете Пан(елинска) лятна снимка, която да съдържа името на школата (Панелиника). То може да бъде отпечатано, написано с молив, подредено от камъчета, издълбано в пясъка, направено на графит, изписано със сувляки-та… Границата са Вашите въображение и креативност. Единственото ни твърдо условие, по отношение на творбата Ви (освен да съдържа името ни) е да е крещи “Лято!”.

Условия на конкурса

  • Участниците следва да са навършили 18год.
  • Чрез снимката, с която участвате в конкурса автоматично предоставяте на Панелиника права да я използва, шерва и поства в социалните медии и на сайта си, вкл. и след края на конкурса. Обещаваме да се грижим добре за Вашите творби, те ще бъдат наша гордост.
  • В надпреварата участват само тези снимки, които са качени в събитието И изпратени на e-mail office@panellinika.bg
  • Тематиката на снимката трябва да е лятна
  • Победителят се определя на базата на събрани лайкове в събитието във Facebook
  • Краен срок за изпращане/качване на снимки и лайкове: 31.08.2021

Награда

Разбира се, подготвили сме и награда за Вашите ПанЩрак-ания. Участникът, изпълнил горните условия и събрал най-много лайкове, получава безплатен онлайн курс Стандарт за абсолютно начинаещи (А1) през септември 2021г. Можете да участвате в курса или да го подарите на (пълнолетен) приятел.

Очакваме Вашите летни Щракове с Панелиника!

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.