fbpx

Блог

Portrait,Of,Funky,Active,Couple,Jumping,With,Raised,Fists,Celebrating

ПРОГРАМА ЗА ОТСТЪПКИ ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ НА ПАНЕЛИНИКА:

Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ

Винаги сте искали да започнете да учите гръцки? Няма по-добър момент от настоящия. Ако започнете веднага, след по-малко от шест месеца обучението Ви ще бъде още по-изгодно, благодарение на отстъпките за индивидуално обучение в Панелиника.

Запознайте се с програмата на Панелиника за отстъпки за лоялни клиенти Ο πιο Καλός ο Μαθητής (Най-добрият ученик), кръстена на любимия на гърци и фенове на всичко гръцко филмов шлагер.

Какво получават членовете на програмата за отстъпки за лоялни клиенти? 

Индивидуалните ученици на Панелиника, част от Ο πιο Καλός ο Μαθητής, се радват на преференциални финансови условия за обучението си по гръцки или български език.

Предплатите за обучението се правят на същия принцип имат същата валидност, както при стандартните условия на Панелиника, но членовете на програмата за лоялни клиенти получават допълнителни отстъпки. Те съответстват на:

Отстъпките за учениците в Ο πιο Καλός ο Μαθητής остават валидни за индивидуалното им обучение в Панелиника завинаги.

Как да стана член на програма за отстъпки за лоялни клиенти на Панелиника?

Входът в програмата за отстъпки на Панелиника става чрез изпълнението само на едно условие:

След постигането на тази цел, Вие автоматично ставате член на прграмата за лоялни клиенти завинаги и ще получавате отстъпка за всяка следваща предплата, която правите в Панелиника.

Летни онлайн семинари: Тайните на гръцкия

ЛЕТНИ ОНЛАЙН СЕМИНАРИ: ТАЙНИТЕ НА ГРЪЦКИЯ Това лято Панелиника кипи от иновации и най-после ще ви предложи нещо, за което и вие и ние отдавна мечатем – кратки тридневни онлайн семинари по гръцки, „Тайните на гръцкия“, за различни нива.

Моето голямо гръцко… лято! С разговорен курс Диалог

МОЕТО ГОЛЯМО ГРЪЦКО… ЛЯТО! С РАЗГОВОРЕН КУРС ДИАЛОГ Лятото е тук и с него курс Диалог – най-иновативният и обичан разговорен курс по гръцки език на Панелиника. Фокусиран върху комуникацията и почти напълно изключващ досадната граматика с нейните упражнения, курс Диалог си остава най-любимият и търсен вариант за топлите месеци и летен бестселър на Панелиника.

Гръцката клавиатура – къде и как?

ГРЪЦКАТА КЛАВИАТУРА – КЪДЕ И КАК? В тази статия се надяваме да отговорим на всички Ваши въпроси, свързани с гръцката клавиатура, и да Ви помогнем да използвате всичко, научено в часовете по гръцки, във виртуалния свят.