fbpx

BLOG

УЧИМ ВКЪЩИ: БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК

#УчимВкъщи е кампания на Панелиника, в рамките на която всеки петък и до края на извънредните мерки провеждаме по един безплатен онлайн урок, свързан с гръцкия език и култура.

Преди няколко седмици ние, екипът на Панелиника и всички наши ученици, успешно направихме гигантски скок заедно и само в рамките на един ден преместихме всички уроци изцяло в дигитален формат. Сега отправяме покана към всички Вас – поклонници на Гърция и гръцкото – да се присъедините към нас в новото ни онлайн приключение.

Какво #УчимВкъщи 

Всяка седмица от началото на извънредното положение преподавател от екипа на Панелиника провежда по един безплатен мини гръцки урок на интересна – и любима – тема. През първите дни вкъщи научихме повече за Гръцките жестове с Калина Близнашка, Гръцките поговорки с Румяна Начева, Гръцкия Великден с Марина Овчарова и Гръцките поети със Стефан Калпачев. Следете за новите теми в Събития и във фейсбук страницата ни.

Кога #УчимВкъщи 

Безплатните мини гръцки уроци от кампанията на Панелиника се провеждат всеки петък от началото на извънредното положение от 12.30 до 13.30ч в платформата VEDAMO, на която се доверихме за нашето онлайн обучение  по гръцки език. 

Как да се запишете

Тъй като броят на участниците е ограничен, за да запазите своето място във виртуалната класна стая, за всеки мини-урок е необходимо да изпратите заявка на имейла на Панелиника: office@panellinika.bg

Очакваме с нетърпение да #УчимВкъщи заедно! 

Дигитално гръцко лято с Панелиника

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.

Летни мини-курсове по гръцки език: МиниПанелиника

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК: МиниПАНЕЛИНИКА В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Онлайн старт на всички курсове през април 2020

ОНЛАЙН СТАРТ НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2020 Тази година екипът на Панелиника приема предизвикателствата, пред които ни постави обхваналата целия свят здравна криза и продължаваме да учим гръцки заедно – онлайн.