fbpx

BLOG

10yearsfirst_big

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК:

МиниПАНЕЛИНИКА

В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Какъв курс е МиниПанелиника?

МиниПанелиника комбинира в себе си интензивно запознаване с основите на гръцкия език за начинаещи (ниво А0) с практика и гръцка култура,  само в рамките на две седмици. Курсът ще се провежда през специализираната платформа за онлайн обучения VEDAMO,  а темите ще са свързани с ежедневното общуване.

Как ще протича MиниПанелиника?

Курсът включва общо 6 занятия х 2 учебни часа в рамките на 2 седмици със следния график: понеделник, сряда и петък от 18.30 до 20.00 ч. Занятията на MиниПанелиника са подредени в специална структура, която ще Ви позволи да обогатите и затвърдите всичко, научено в теоретичната част: 

  • 4 занятия х 2 учебни часа за запознаване с основите на гръцкия език
  • едно занятие, посветено на темата за Гръцките жестове
  • едно практическо (task-based) занятие за финал

Повече подробности, както и началните дати, можете да разгледате в графика ни.

За кого е подходящ курсът МиниПанелиника?  

MиниПанелиника е подходящ за Вас, ако сте абсолютно начинаещи и искате да прецените дали езикът Ви допада. Добър избор е също, ако не желаете да се ангажирате с продължителен курс в рамките на няколко месеца, но имате малко свободно време в момента и нямате търпение да започнете с гръцкия език.

Как да се запишете в МиниПанелиника?

  • проверете следващите начални дати
  • попълнете формата ни за записване тук и изчакайте представител на екипа на Панелиника да се свърже с Вас
  • оставете се на професионализма на нашите преподаватели и се насладете на своето мини-гръцко изживяване.

Време е за мини-гръцко лято!

Дигитално гръцко лято с Панелиника

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.

Учим вкъщи: Безплатни онлайн уроци по гръцки език

УЧИМ ВКЪЩИ: БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК #УчимВкъщи е кампания на Панелиника, в рамките на която всеки петък и до края на извънредните мерки провеждаме по един безплатен онлайн урок, свързан с гръцкия език и култура.

Онлайн старт на всички курсове през април 2020

ОНЛАЙН СТАРТ НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ ПРЕЗ АПРИЛ 2020 Тази година екипът на Панелиника приема предизвикателствата, пред които ни постави обхваналата целия свят здравна криза и продължаваме да учим гръцки заедно – онлайн.