fbpx
индивидуални уроци по гръцки

НА… Т(Р)И С ГРЪЦКИЯ – И ПРЕЗ АВГУСТ!

И през Август в Панелиника ще подобряваме гръцкия Ви чрез индивидуални уроци по гръцки на промоционална цена, на най-подходящата за Вас тема – Туристически гръцки, Произношение, Правопис.

Какво Ви предлагаме?
И през Август ще можете да си закупите промоционален пакет от 3 индивидуални урока (по 90 минути), с 20% отстъпка от редовната ни цена (95 лв. вместо 120 лв.), на една от следните теми:

  • “Гръцки за почивка” – бърз туристически гръцки (подходящ за нива А1-А2, особено за хора, на които предстои почивка в Гърция и искат да овладеят абсолютния минимум за ежедневна комуникация)
  • “Звуча като грък” – практическа работа по “гръцко” произношение и интонация, така че когато заговорите, наистина да звучите като грък/гъркиня (подходящ за всички нива)
  • “Пиша на гръцки” – бързи правила за правописа в гръцкия (подходящ за нива А1-А2, особено за хора, които владеят езика само говоримо)

Как ще протече обучението?
Кампанията ни стартира на 7 Август. Индивидуалните занятия ще се планират и провеждат в периода 10 Август – 31 Август, след предварителни записвания. Уроците Ви ще се случват в срок от няколко дни след заявката, но все пак Ви молим за разбиране, ако се наложи да изчакате малко повече, при по-голям брой желаещи.

Освен темата, избирате мястото и графика на занятията:
на живоофиса на Панелиника) – в работни дни, между 9.00 и 18.00 часа
онлайн (в платформата Vedamo) – в работни дни, между 9.00 и 18.00 часа или през уикенда, между 10.00 и 18.00 часа.

Всички уроци ще се провеждат в реално време, с преподавателите от екипа на Панелиника, които ще адаптират допълнително темата към личното Ви ниво на владеене на езика.

За да стартира обучението Ви, ще бъде необходимо:
– да попълните формуляр за записване (ако сте нов курсист на Панелиника),
– да ни изпратите имейл на office@panellinika.bg с избраната от Вас тема, предпочитан начин на провеждане – на живо или онлайн, както и възможния за Вас график
– след като потвърдим графика Ви, да предплатите обучението си – по банка или в офиса ни – в брой или с ПОС терминал.
– за онлайн уроците – да разполагате с компютър/лаптоп, микрофон, камера (по желание) и добра интернет връзка
– да сте готови да подобрите гръцкия си!

Да минем на… т(р)и с гръцкия!

Дигитално гръцко лято с Панелиника

ДИГИТАЛНО ГРЪЦКО ЛЯТО С ПАНЕЛИНИКА Лятото дойде и всички се замисляме за пътешествие до любимата Гърция. Тази година обаче е по-различна от всички предишни и ние в Панелиника сме се подготвили да учим заедно с вас по нетипичен начин – изцяло онлайн, с първото ни дигитално лято.

Летни мини-курсове по гръцки език: МиниПанелиника

ЛЕТНИ МИНИ-КУРСОВЕ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК: МиниПАНЕЛИНИКА В началото на това лято е време за нещо малко и гръцко. Ние от екипа на Панелиника сме Ви приготвили мини-курс по гръцки език за абсолютно начинаещи.

Учим вкъщи: Безплатни онлайн уроци по гръцки език

УЧИМ ВКЪЩИ: БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГРЪЦКИ ЕЗИК #УчимВкъщи е кампания на Панелиника, в рамките на която всеки петък и до края на извънредните мерки провеждаме по един безплатен онлайн урок, свързан с гръцкия език и култура.