fbpx

Блог

През юли и август – едномесечни разговорни курсове Практика и Диалог! Отстъпка 15%!

Както всяко лято досега, и през лято 2016 ви предлагаме едномесечни интензивни разговорни курсове по гръцки език – както за напълно начинаещи (ниво А1), така и за по-напреднали (нива А2 и В1), във форматите ни Практика и Диалог.

От 04.07.2016 ще стартират вечерните курсове Практика 1 и Практика 3. Те са подходящи за по-бързо навлизане в езика или динамично опресняване на стари знания. Атрактивната учебна система КЛИК на Центъра за гръцки език в Солун ще ви помогне бързо да придобиете или подобрите комуникативните си умения с много упражнения за слушане, говорене и игри. От 01.08.2016 ще имаме още едно ново начало с Практика 1, а ако желаете напълно да оползотворите лятото и сте покрили Практика 1 през юли, ще можете да продължите с вечерен Практика 2 през август. Всички курсове Практика ще се провеждат в Централния офис на Панелиника.

Тази година сме ви приготвили и вълнуваща изненада – най-после ще ви предложим продължение на любимия ви напълно разговорен курс Диалог – премиерата си ще направи курс Диалог 2. Така от 02.07.2016 ще стартира съботно-неделен курс Диалог 1, като ще можете да продължите през август с Диалог 2, отново в събота и неделя. В тези курсове работим с учебно помагало, специално разработено от екипа на Панелиника, което съдържа преподаваната граматика и лексика и което можете да използвате за справка и преговор. В курс Диалог акцентираме изключително на уменията Говорене и Слушане, за да преодолеем езиковата бариера и да сме напълно уверени при следващото ни пътешествие до Гърция. И двата курса ще се провеждат в Централния офис на Панелиника.

Ако Офис – Руски паметник е по-удобен за вас, ще можете да избирате между два курса – вечерен Диалог 1 от 04.07.2016 или съботно-неделен Диалог 1 от 06.08.2016.

Завършилите курс Практика могат лесно да продължат със съответен курс Стандарт от септемврийската ни сесия, защото усвояват и 4-те речеви умения (Слушане, Четене, Писане и Говорене). Завършилите курс Диалог биха могли да се включат в курс Стандарт с малко индивидуални консултации, тъй като умението Писане не се упражнява по време на курса.

Независимо дали ще учим вечер, или събота и неделя, в курс Практика или курс Диалог, ви гарантираме едно вълнуващо гръцко лято в София, с широки усмивки и дъх на море!